Nxënësja me Sindromën Down zgjidhet mbretëresha e shkollës

118

Të bëhesh një mbretëreshë  në një shkollë në Amerikë është ëndërr e të gjitha vajzave.

Dhe për herë të parë në shkollën e mesme në Luiziana ‘St. Amant High School’, titullin e ka rrëmbyer një vajzë me Doën Syndrome.

Skye Lemay fitoi falë mikes së saj Delaney Inabet, e cila i vendosi emrin në listën e konkurrenteve.

Padyshim që ky ishte një emocion i madh për Skye kur fitoi çmimin.

Kur Skye Lemay u shpall ‘Mbretëreshë’ para të gjithë nxënësve, ajo nuk mundi t’i mbajë lotët e saj.

Ndërsa falenderoi miken e saj për përzemërisë dhe këmbënguljen për ta bërë pjesë të konkursit.