Paga mesatare 900 euro në vitin 2024

15

Rritja e ndjeshme e pagave në shëndetësi, arsim, administratë publike, dhe objektivi për pagën mesatare 900 euro në 2024, shenjuan një moment historik për qeverisjen përgjatë vitit që lamë pas.

Agjencia për Media dhe Informim (MIA) bëri të ditur sot se gjatë vitit 2023 pagat u rritën me 5 % në sistemin arsimor dhe me 7% në sistemin shëndetësor.

Ndërkohë pagat e Policisë së Shtetit u rritën me 7-10 % gjatë vitit që lamë pas.

/ata.gov.al