“Panairi i Gjilanit 2018”, prezantohen 40 kompani shqiptare

172

40 kompani nga qytete të ndryshme të Shqipërisë po prezantohen në “Panairin e Gjilanit 2018”, në datat 26-28 shtator.

Panairi shërben për rritjen e bashkëpunimit mes kompanive si dhe promovimin e produkteve vendase.

Në “Panairin e Gjilanit 2018”, morën pjesë rreth 120 kompanive të Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi.

“Panairi i Gjilanit 2018”, u organizua në Komunën e Gjilanit, nën kujdesin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Kosovë dhe Komunës së Gjilanit.