Park lodrash dhe parking, 145 vende të reja për makinat tek rruga e Elbasani

279

Sot në Tiranë, përveç dy parkingjeve te sheshi “Skënderbej” dhe në hyrje të Bulevardit të Ri, të cilët kanë zgjidhur një pjesë të mirë të parkingut në qendër, po ndërtohen edhe dy të tjerë: ai te stadiumi dhe një tjetër në Rr. e “Elbasanit”.

Parkingu publik me dy kate nën tokë tek rruga e Elbasanit do të ketë 145 vende.

Kurse, mbi sipërfaqen e tij është rikonceptuar këndi ekzistues i lojërave për fëmijë.

Siç shihet punimet kanë avancuar