Parku i Liqenit, mbjellje lulesh, pastrim i liqenit dhe riparim i rrugicave

326

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit vijon me vendosjen e ndriçimit në park, mbjelljen e luleve, pastrimin e liqenit, riparimin e rrugicave dhe së shpejti me një INFO POINT krejtësisht të ri.

13312803_10154228297231926_452776634883388490_n 13240488_10154228309856926_7460768550388523567_n 13254236_10154228288031926_8951862574621125012_n 13254458_10154228309861926_3890839231168271302_n 13254593_10154228296801926_5889073360220441705_n 13255972_10154228309946926_4732583208432014856_n 13266080_10154228287971926_5291604524382165063_n 13310584_10154228297256926_4905864658101513690_n 13312860_10154228293876926_554443391082781152_n 13315304_10154228309936926_2806163458151984597_n 13315579_10154228297036926_4339564967341025271_n 13321964_10154228297046926_7336553248787195675_n 13322044_10154228288006926_243607028485882871_n