Pas spitaleve publike dhe private, nis akreditimi i mbi 280 qendrave shëndetësore

77

Pas procesit të akreditimit të spitaleve publike dhe private ka nisur procesi i akreditimit të mbi 280 qendrave shëndetësore në mënyrë që të përmbushen kushtet nga çdo institucion shëndetësor dhe garantohet siguria e cilësinë e shërbimit shëndetësor për qytetarët.

2018 ishte viti kur nisi procesi i akreditimit dhe rankimimit të institucioneve shëndetësore për të çuar shërbimin shëndetësor në një nivel të ri që ofron cilësi dhe garanci për qytetarët.