Për 𝐀𝐫𝐬𝐢𝐥𝐣𝐚𝐧𝐨𝐧 e vogël, ka nisur një jetë e dytë

107

Për 𝐀𝐫𝐬𝐢𝐥𝐣𝐚𝐧𝐨𝐧 e vogël, ka nisur një jetë e dytë.

Pas dy ndërhyrjesh delikate për heqjen e tumorit në kokë, 6-vjeçari 𝐀𝐫𝐬𝐢𝐥𝐣𝐚𝐧𝐨 është drejt rekuperimit të plotë dhe është gati të kthehet pranë familjes.

Mirenjohje ekipit të neurokirurgjisë në Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë Prof.Asc. Artur Xhumari, dr. Armand Shehu, dr. Myfit Saraçi, dr. Mirel Grada, dr. Jetmira Kerxhaliu dhe infermierëve të sallës operatore të neurokirurgjisë.

Lajme të tilla pozitive janë inkurajuese për ne të gjithë.

Burimi i informacionit: Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.