Për herë të parë në Shqipëri, 1 dhe 2 shtator Festivali i Balonave

229

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit organizon, për herë të parë në Shqipëri, një Festival Balonash!

Çdo fëmijë që ka gati një balonë, por edhe atij që i duhet ndihmë për ta ndërtuar atë mund të jetë pjesë e magjisë së ngjyrave dhe haresë.

Në datat 1 dhe 2 Shtator, në lëndinën jugore të Parkut të Madh të Liqenit Artificial Tiranë, do të mbahet ky Festival Balonash.

Shumë ngjyra, shumë aktivitete, shumë festë!