Rikonstruksion, për shkollat nuk ka ‘pushim’ as gjatë verës

215

Bashkia Tiranë ka gjetur pikërisht sezonin e verës, kur nxënësit janë me pushime, për të ndërhyrë në rikonstruksionin e shkollës ”Luigj Gurakuqi” dhe ”1 Maj”. Puna po kryhet në mënyrë intensive që shkollat të jenë gati në shtator.

13406842_10154282595021926_7703830037652845196_n 13406745_10154280020436926_6206089880112284875_n 13413107_10154280020141926_7876826581354902247_n 13413618_10154282596231926_3771884305984716418_n 13423937_10154280021571926_7077054299529130793_n 13428643_10154280020131926_9083853855276292915_n 13442142_10154280020136926_6185072132462202712_n 13442419_10154282596171926_5212537851957251451_n 13466092_10154280020296926_7563114295330904670_n