Përfundon rruga e re Dukaj-Sinanaj, lidh Tepelenën me Vlorë

40

Rruga Dukaj-Sinanaj, që lidh bashkinë e Tepelenës me atë të Vlorës, ku nuk ishte vënë dorë që prej vitit 1920, ka përfunduar.

Rruga 14.5 kilometra ka ruajtur gjurmën e vjetër karakteristike dhe identitetin që ka pasur.

Rruga, jo vetëm lehtëson lëvizjen, por edhe daljen më lehtë e më shpejt të prodhimeve të zonës dhe lidhjen e saj me ekonominë turistike të bregut.