Përkrahje sociale prej 1 milion lekësh për çdo familje të viktimave

25

Për çdo familje të viktimave që humbën jetën nga tërmeti i fortë që goditi vendin tonë me 26 nëntor, përfshirë edhe dy vëllezërit Abazi nga Kosova, qeveria miratoi sot një përkrahje sociale prej 1 milionë lekësh, çdo muaj.

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të zhvilluar sot qeveria miratoi vendimin për akordimin direkt të një përkrahje financiare prej 1 milionë lekësh për çdo familje dhe për përballimin e shpenzimeve të varrimit.