Personi më i paguar në YouTube për 2020 është një 9 vjeçar

62

Ryan Kaji, nga Teksasi është një djalë 9 vjeç dhe është ai që kryeson në listën e personave më të paguar të YouTube për vitin 2020, sipas një liste të publikuar nga “Forbesi”.

Ai ka arritur të fitonte plot 29.5 milionë dollarë këtë vit. Kanali i tij në YouTube, i quajtur “Ryan World” ka rreth 41.7 milionë subscribers.

“Ai është i famshëm për të ashtuquajturat video unboxing, në të cilat bën revew për lodra të ndryshme. I vogli ka një linjë me lodra, çanta shpine, pastë dhëmbësh, etj- në Target, Amazon dhe Walmart nga të cilat fitoi 200 milionë dollarë vitin e fundit”, shkruan “Forbes”-i.

Me 12.2 miliardë shikime, kanali i tij është i famshëm për reviewt e videove dhe lodrave, si edhe eksperimentet shkencore DIY. Sakaq, nuk mungojnë as videot edukative për fëmijët se si të lajnë dhëmbët dhe gjëra të tjera nga historia dhe gjeografia.