Po.al tashmë me aplikacion mobile për iOS dhe Android, shkarkoni aplikacionin këtu

79

Po.al, portali i veçantë dhe i vetëm i fokusuar vetëm tek lajmet pozitive dhe frymëzuese, duke u përpjekur të promovojë Shqipërinë pozitive dhe të motivojë lexuesit shqiptarë kudo ndodhen, tashmë vjen me aplikacion për android dhe ios.

Ky aplikacion mund të shkarkohet shumë lehtë në play store ose app store por gjithashtu anash çdo postimi mund të gjeni linkun për ta shkarkuar aplikacionin.