Po mendoni për pushimet? Ja vendi në Shqipëri ku gjeni gjithçka; plazhin, florën dhe faunën e rrallë

58

Divja është ndër destinacionet e rralla shqiptare që ofron gjithçka; plazhin, florën dhe faunën.

Parku Kombëtar i Divjakës është kthyer në një destinacion të shkëlqyer të turizmit natyror, atraktiv, të peizazhit, të florës dhe faunës.

Sot, ky park është kthyer një pasuri e vërtetë kombëtare, që vizitohet dhe rivizitohet nga mijëra vizitorë, vendas e të huaj.

Divjaka është vendi i pelikanit kaçurrel, është vendi ku hahet mirë dhe lirë, është vendi ku do rekalskoheni dhe gjeni qetësi.

Ne, PO.AL, ju rekomandojmë Divjakën për pushime. Arsyeja? Shihni FOTOT