“Po, unë të dua me një dashuri të përjetshme”, pasazhi nga Bibla që mposhti tërmetin

91

Malet dhe kodrat do të therrmohen, por fjala ime do të mbetet”, thotë shkrimi i shenjtë, Bibla, teksa citon Jezu Krishtin.

Në Durrës, një faqe muri ku është gdhendur një pjesë e një pasazhi nga Bibla, i ka rezistuar lëkundjeve të fuqishme sizmike.

Po, unë të dua me një dashuri të përjetshme”, lexohet në të.

Shprehja e plotë në Bibël, është: Jeremiah 31:3: Zoti na u shfaq në të kaluarën, duke thënë: “Po, unë të dua me një dashuri të përhershme, prandaj ju kam tërhequr në një mirësi të paçmueshme!”

Një mesazh dashurie, që bën thirrje për t’i drejtuar sytë nga qielli, nga Perëndia.