Pogradec, fillon rikonstuksioni i bllokut “Rinia” dhe rrugës “Gent”

280

Bashkia Pogradec ka filluar investimin e bllokut “Rinia” dhe rrugës “Gent”, investim që përfshin trotuare të reja, sinjalistikë, ndriçim rrugor, si dhe një rrjet të ri kanalizimesh. Ky investim do ti shërbejë komunitetit i cili kishte vite që e kishte cilësuar si mjaft problematike mungesën e infrastrukturës në këtë zonë.

14657503_1199789890082868_7751019692619359727_n14670601_1199789760082881_8916189744550899937_n14720501_1199789706749553_2926440531844158806_n14657465_1199789743416216_7482186321275720385_n14642130_1199789740082883_5423597610045246238_n