Presidenti grek vlerëson artistin shqiptar

27

Presidenti i Greqisë, Prokopis Pavlopoulos ka vlerësuar punën e artistit shqiptar, Defrim Kristo Hasa.

Artisti shqiptar është vlerësuar për punën e tij artistike dhe kontributin e dhënë në komunitetin e qytetit grek Amaliada.

Pas mbarimit të liceut artistik “Jordan Misja”, Hasa u vendos në Greqi ku jeton prej 27 vitesh.