Programi i Vetëpunësimit / 5000 USD nëse keni një ide! Aplikoni deri më 30 shtator!

218

Ju mund të financoheni deri në 5 mijë dollarë, nëse keni një ide për të krijuar një sipërmarrje apo biznes, ku punësohen të rinj të moshës 18-30 vjeç.

Për të përfituar nga kjo nismë, ju mund të aplikoni në Programin e Vetëpunësimit të Shërbimit Kombëtar të Punës

Ju mund të fitoni një mbështetje financiare për t’i dhënë jetë idesë tuaj dhe krijuar njohuritë e nevojshme në menaxhimin e biznesit

Granti i Start Up-it tuaj është deri në 5000 USD dhe afati për dorëzimin e aplikimeve mbyllet më 30 shtator