Protesta e Zharrëzës, MEI: Rivlerësim të dëmeve

285

Ministria e Energjitikës ka dalë me një deklaratë pas takimit të zhvilluar më përfaqësuesit e banorëve të Zharrëzës, ku thotë se u dakordësua mes palëve për vazhdimin e procesit të verifikimit dhe dëmshpërblimit të dëmeve.

Një kërkesë e banorëve ka qenë rivlerësimi i dëmeve, që MEI thotë se do të nisë nga java e ardhshme.

Është vendosur gjithashtu që nga Drejtoria e Emergjencave Civile dhe pushteti vendor të strehohen në banesa me qira banorët e 70 shtëpive të dëmtuara më rëndë deri në riparimin e tyre.