Publikohet platforma e punësimit të studentëve “www.punëtëmbarë.gov.al”, 803 vende pune

2242

Është prezantuar ditën e sotme platforma përmes së cilës do të punësohen studentët e ekselencës.

Studentët që kanë mesatare 9-10 dhe çdo student i diplomuar vitet e fundit të aplikojë, pavarësisht mungesës së eksperiencës së punës.

Platforma ofron 803 vende pune

https://punetembare.gov.al/