Pukë, nis puna për rivitalizimin e ndërtesave në shëtitoren e qytetit

286

Në qytetin e Pukës kanë nisur punimet për ndërtimin e çative në të dy anët e rrugës kryesore, pjesë e projektiti për rivitalizimin e ndërtesave në shetitoren e qytetit.

Investimi prej afro 115 milion lekësh të rinjë parashikon veç rindërtimit të çative dhe rikonstruksionin e fasadave, në të cilat do të përdoret riveshja me kapot mënyra më e mirë e trajtimit të banesave si për nga cilësia, ashtu dhe nga qëndrueshmeria.
Investimi për fasadat dhe çatit e qytetit i bashkangjitet investimit për sisitemimin e Lagjes pranë Pallatiti të Kulturës, ndërtimit të stacionit të autobusëve, këndit të lojrave për fëmijët , rikonstruksionit të pjesshëm të Spitalit të qytetit të Pukës dhe ndertimit të Pallatit të Sportiti.

14632830_350728281929798_3886640623499933701_n 14680769_350723178596975_5360719454147705818_n 14681822_350722015263758_19809341039657341_n 14690869_350728301929796_3623664406187791998_n 14702372_350725945263365_7387105845860540419_n 14708228_350725501930076_7804262689647387603_n 14720488_350722175263742_6776227114080143613_n 14721551_350725095263450_2795343045096326280_n