Qeveria Kineze, grant ekonomiko-teknik Shqipërisë 10 milion Juane

224

Në ambientet e Këshillit te Ministrave paraditen e të hënës, në prani të Zv. Kryeministrit zotit Niko Peleshi, dhe të së Zv/Kryeministrit Kinez, u nënshkrua marrëveshja për ‘Akordimin e grantit ekonomiko-teknik” ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës Popullore te Kinës.

Marrëveshja konsiston në vënien në dispozicion nga Qeveria e Republikës Popullore të Kinës për palën shqiptare të një granti me vlerë 10 milion Juane për pajisje bujqësore dhe objekte të tjera në ndihmë të Shqipërisë.

13393977_644641832350739_3084668819202292364_n 13321913_644641779017411_8590080461614936134_n