Razëm, investim prej 22 milion lekësh

200

Një projekt prej 22 milion lekësh, investim i Fondit të Zhvillimit të Rajoneve, punimet për të cilin kanë nisur në fillim të këtij viti e që pritet të përfundojnë brenda pak muajsh. Bëhet fjalë për ndërtimin e një pedonalje. Kjo pedonale pritet t’i shtojë Razmës një tjetër element që do të ndihmojë turizmin dhe zhvillimin ekonomiko-social të zonës.

13590461_614245378750557_1023721547270413361_n 13516573_614245135417248_6097257417314021769_n 13537544_614245152083913_1865941913909010388_n 13557704_614245245417237_30546426030836213_n 13567092_614245518750543_8697380078277772538_n 13567130_614245455417216_926705257601893243_n 13592820_614245318750563_6541257094008063863_n 13567087_614245092083919_7930001437017236039_n