Rekord! 2 milionë qytetarë dhe biznese të regjistruar në platformën e-Albania!

16

Platforma dixhitale e-Albania ka regjistruar një rekord. Sipas të dhënave 2 milionë qytetarë dhe biznese janë të regjistruar në platformën e-Albania!

Kjo do të thotë, 2 milionë qytetarë dhe biznese të shërbyer, pa radhë, pa kosto.

Shërbimet online i japim fund pritjeve në radha, lekëve nën duar e zyrtarëve burokratë./ Po.al