Rikonstruksion i plotë për 4 km rrugë që lidhin Krrabën me autostradën

276

Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë duke bërë të mundur rikonstruksionin e plotë dhe shtrimin me asfalt të 4 km rrugë në Krrabë. Kjo rrugë e cila lidh Krrabën me autostradën, kishte 60 vite pa u rikonstruktuar.

15285027_1520693034612444_8881282457209025077_n 15192696_1520693077945773_253176544566945470_n 15327363_1520693404612407_2042282042526527199_n