Rikonstruktohet shkolla “Ismail Qemali”, ambiente të reja dhe ngrohje qendrore

130

Këtë fillim viti një prej shkollave ikonë të Tiranës, gjimnazi “Ismail Qemali”, ka hapur dyert me standarde moderne.

Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikonstruksionin e plotë të klasave, palestrës dhe terreneve sportive të jashtme, ndërsa ka instaluar edhe sistemin e ngrohjes qendrore.

Përveç shkollave te rikonstruktuara, ne Tirane do të hapen dhe 17 shkolla të reja.