Rindërtimi i rrjetit elektrik, OSHEE 120 milionë lekë investime në Berat

282

OSHEE ka investuar 120 milionë lekë në rajonin e Beratit, duke përmirësuar cilësinë e furnizimit me energji elektrike ndaj konsumatorëve, por duke ulur edhe humbjet. Këto investime kanë të bëjnë më tepër me përmirësimin e rrjetit të tensionit të
ulët në linja ABC, ndërtimin dhe rikonstruksionin e mbi 23 kabinave dhe përmirësimin e rrjetit të tensionit të mesëm.

Paralelisht me këto investime, po punohet edhe për vendosjen e matësave në të gjithë rajonin.

13325502_985448271576656_334973628481886335_n 13343017_985448274909989_5464184031855361287_n 13406939_985448268243323_547354846850861332_n