Risitë e Whatsapp çmendin përdoruesit, vjen ndryshimi që kishin pritur prej kohësh

4

WhatsApp po punon për të shtuar përditësime të reja në aplikacion dhe sëfundmi ka ardhur me një risi.

Tashmë ju mund të ndryshoni përmbajtjen e mesazheve që iu dërgoni miqve tuaj në WhatsApp.

Ndryshimet mund të bëhen brenda 15 minutave nga dërgimi i mesazhit. Mjaftoni të mbani shtypur gjatë mesazhin tuaj dhe më pas të klikoni opsionin ‘Edit’.