Rruga “Sulejman Delvina” në Tiranë ndryshon pamje (FOTO)

21

Vazhdon puna për zgjerimin e trotuarëve në disa nga rrugët e Tiranës, për të mundësuar kalimin më lehtë të këmbësorëve, të karrocave të fëmijëve dhe personave me aftësi ndryshe.

Rruga “Sulejman Delvina” në kryeqytet tashmë ka një trotuar të ri me të gjithë facilitetet e nevojshme.

Tashmë qytetarët e zonës do të kenë një trotuar të ri dhe komod.