Samiti i BE/ Shqipëria, kryelajm në 2 ndër gazetat më të mëdha të Gjermanisë

9

Samiti BE-Ballkani Perëndimor që u mbajt dje në Tiranë ka pasur jehonë edhe në mediet ndërkombëtare.

Faqet e para të dy prej gazetave më të mëdha të Gjermanisë, “Frankfurter Allgemeine” dhe “Süddeutsche Zeitung” janë hapur sot me Shqipërinë.