Seritë e reja Y të vivo janë smartfonët kampionë të përditshmërisë

5

Përditësimi i portofolit të vjeshtës me tre pajisje në linjën e serive Y në Evropë, me Y35, Y16 dhe Y76

• Shkrep dhe luaj, Seria Y është një kampion i vërtetë i përditshmërisë për të gjitha grupmoshat
• I pajisur me bateri të mëdha, dizajn të hollë dhe kamera të shkëlqyera, Seria Y ofron performancë të shkëlqyer në çdo pikë çmimi
• Me veçorinë e përmirësuar të RAM-it të zgjeruar 3.0, Y35 është një mjet i përsosur për kryerjen e shumë detyrave dhe kalimin ndërmjet aplikacioneve

Nxirrni dhe luani – gjatë gjithë ditës, çdo ditë: Me veçori praktike dhe bateri të qëndrueshme, telefonat inteligjentë të rinj të Serisë Y nga vivo janë kampionë të vërtetë të përditshmërisë. Nga Y35 që mburret me një kamerë 50 MP dhe funksionin e përmirësuar të RAM-it të zgjeruar 3.0, i cili tani ofron një memorie shtesë 8 GB* për kryerjen e lehtë të shumë detyrave dhe ndërrimin e shpejtë të aplikacioneve, te bateritë e mëdha 5000 miliamp me karikim të zgjuar për të gjithë gamën, telefonat e serisë së re Y janë një “thikë e ushtrisë zvicerane” e telefonave inteligjentë. Duke shtuar sistemin operativ Android 12, gama e re e Serive Y bashkon dizajnin elegant, shumë hapësirë ruajtëse dhe veçoritë e kamerës për Shkrepjen Perfekte, me vlerë që është e vështirë të përputhet.

Shkrepje perfekte: Y76 5G ultra i hollë
• Kamera e avancuar 50 MP për shkrepjen perfekte
• Teknologjia e jashtëzakonshme 44W FlashCharge dhe bateri që zgjat
• Dizajn tërheqës i hollë, SIM i dyfishtë dhe performancë e lartë me lidhje 5G

Smartphone-i i ri jep kombinimin e Y Series me pamje të mrekullueshme dhe karakteristika konkurruese në trupin më të hollë të serisë – me vetëm 7.79mm. Pavarësisht pamjes së tij të hollë, Y76 5G ofron rritje të performancës aty ku ka rëndësi, falë një kamere të avancuar 50 MP për Shkrepjen Perfekte dhe një sistemi multi-Turbo që optimizon përdorimin e rrjetit, IA, performancën e lojrave dhe disipimin e nxehtësisë. Krahas një baterie të gjatë 4100mAh, teknologjia e besueshme 44W FlashCharge e Vivo siguron që Y76 5G mund të mbajë ritmin e jetës moderne. Si të gjithë smartphone-t Y Series, Y76 ofron një gjerësi të jashtëzakonshme karakteristikash dhe vlerash, me mbështetje të dyfishtë-SIM, lidhshmërinë e shpejtë 5G dhe një sensor anësor të gjurmëve të gishtërinjve. Përdorimi i përditshëm është pa mundim intuitiv falë Funtouch OS 12 të vivo, i cili siguron një përvojë të qetë dhe të këndshme që është e zgjeruar me Ultra-Game Mode 2.0, Nano Music Player dhe widgets të reja.

businessmag.al