Shifrat inkurajuese të Shqipërisë në betejën me COVID-19

68

Fatmirësisht, Shqipëria duket se po e fiton betejën me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit, 9 pacientë të tjerë i janë shtuar listës së të shëruarve, duke e çuar totalin e të shëruarve nga COVID-19 në 394.

Ministria e Shëndetësisë njofton se 58.1% e totalit të të prekurve janë shëruar tashmë dhe kjo tendencë vazhdon të jetë e qëndrueshme.

Do t’ia dalim!