Shirokë-Zogaj mirëpriti përsëri “Triathlon 2017”

489

56 atletë nga Shkodra, Tirana, Durrësi, Kosova, Mali i zi, edhe nga disa shtete të Europës garuan në “Triathlon” në not, çiklizëm, dhe vrapim duke promovuar Shirokë-Zogaj si një atraksion turistik, dhe zhvillimin e sporteve në Liqenin e Shkodrës.

Shirokë-Zogaj mirëpriti përsëri "Triathlon 2017" 56 atletë nga Shkodra, Tirana, Durrësi, Kosova, Mali i zi, edhe nga disa shtete të Europës garuan në "Triathlon" në not, çiklizëm, dhe vrapim duke promovuar Shirokë-Zogaj si një atraksion turistik, dhe zhvillimin e sporteve në Liqenin e Shkodrës.Bashkia Shkodër falenderon për kontributin Water Sports on the Lake, Albania, Malteser Albania, The Door Albania, dhe Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar.

Posted by Bashkia Shkodër on 05.09.2017