Shkodër, inagurohet kopshti për fëmijë në lagjen ”Mark Lula”

703

Hapja e këtij kopështi u bë e mundur në kuadër të punës mbi vlerësimin dhe mirëmenaxhimin e aseteve publike dhe gjithashtu falë bashkëpunimit me organizatat partnere të Bashkisë Shkodër: Kallipolis, SOS Fshatrat e Fëmijëve dhe Oxfam Italia.
Punimet e realizuara në këtë ambjent të ri, falë bashkëpunimit me donatorët, janë realizuar nga specialistët e Bashkisë në përputhje me kushtet dhe standartet më bashkëkohore.

14572848_955951874510680_3274559995318684689_n 14572990_955952907843910_8968203383436039780_n 14572438_955952731177261_4109768655379245755_n 14520359_955952284510639_4413485190607959897_n 14516612_955951911177343_570898101878870908_n 14516560_955951861177348_8613781804609970166_n 14469613_955952787843922_7229271450910075773_n