Shkodër, inaugurohet fabrika më e madhe e duhanit në Ballkan

472

15170772_731356157012639_2059163661301021196_n

Inaugurohet fabrika më e madhe e grumbullimit, përpunimit dhe paketimit të duhanit në Ballkan. Kjo fabrikë ndodhet në Gur të Zi, Shkodër. Kjo është një zonë e cila njihet tradicionalisht për kultivimin e duhanit. Ky investim serioz pritet të punësojë rreth 20 punëtorë dhe pritet të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në ekonominë e zonës përreth.

15232115_731356210345967_1246874378188441172_n