Shkodër, ndihma për familjet në situatë rruge

250

Në kuadër të masave që po ndërmerr Drejtoria e Shërbimeve Sociale, Strehimit dhe Shëndetit Publik në Bashkinë Shkodër për zbatimin e Planit Lokal për Fëmijët në Situatë Rruge, me mbështetjen e organizatës “The Door”, u realizua shpërndarja e pakove me veshmbathje për komunitetin rom.

Qëllimi i shpërndarjes së pakove është mbështetja e familjeve të identifikuara në situatë rruge nga Skuadrat e Terrenit me synim që të largojmë fëmijët nga rruga dhe minimizimin e fenomenit të shfrytëzimit të fëmijëve.

13501843_891742777598257_2488170090998828915_n 13507065_891742787598256_4464106634710493112_n 13508849_891742484264953_2226224224705875141_n 13509105_891742350931633_959315185251512786_n 13521947_891742924264909_5609517969500609278_n 13524482_891742627598272_2677467180061517258_n 13532926_891742554264946_5798850990072950720_n 13557695_891742604264941_3825848054953753712_n 13557886_891742770931591_5130712922707501669_n 13557944_891742937598241_9195263311915230929_n