Shkodër, paketa me ndihma për familjet e komunitetit rom

267

Drejtoria e Shërbimeve Sociale në vijim të punës për mbështetjen e familjeve në situatë rruge, organizoi shpërndarjen e pakove ushqimore, pako higjeno sanitare dhe batanije për familjet e komunitetit rom që jetojnë në dy kampe në qytetin e Shkodrës.

Ky aktivitet u organizua me mbështetjen e organizatës “Kryqi Kuq” dega Shkodër, me qëllim fuqizimin e familjeve, largimin e fëmijëve nga rruga dhe mbështetjen e familjeve që u prekën nga përmbytjet.

15338735_1020063844766149_5946863993128560008_n 15350501_1020063284766205_2636610260380942530_n 15350660_1020063184766215_4608227863779357593_n 15350676_1020063384766195_5916749049283382926_n 15356714_1020063518099515_5766832427853236095_n 15390901_1020063861432814_4793087851679401159_n 15400479_1020063908099476_3379112211376580905_n