Shkodër, përfundon rindërtimi i rrugës Oblikë-Obot, përfitojnë 1 mijë banorë

201

Përfundoi sot rindërtimi i rrugës Oblikë-Obot, një investim prej 12.4 milionë lekësh që përmirëson standardet e jetesës për 1 mijë banorë në Njësinë Administrative Ana e Malit, në Shkodër.

Rruga e Obotit ka një gjatësi 1350 ml, gjerësi 3.5 m dhe ka një impakt pozitiv të padiskutueshem për këtë zonë.