Shkodër, zhvillohet ”Festivali i Poezisë së Pabotueme”

319

Mes një oborri shkodran, në shtëpinë-muze të Pashko Vasës u zhvillua Festivali i Poezisë së Pabotueme edicioni 8 (vjeshtë 2016).

Ky festival poezie ishte konceptuar si një festë ku njerëz të mëdhenjë të fjalës emocionuan me interpretimin e tyre. Ata risollën Migjenin, Shonton, Koliqin, Camaj, Fishten etj. Prezent ishin dhe poet bashkëkohor si Fadil Kraja, Mimoza Ahmeti, Primo Shllaku e Rita Petro. Gjithashtu prezent ishin edhe 16 poet të rinj, të cilët dëshmuan se poezia do të ketë vazhdimësi ndër breza.

14600903_1332306860126576_4197979386627933490_n 14606519_1332307306793198_1329678585954712138_n 14610949_1332308473459748_7103309738493441651_n 14900389_1332307140126548_4798225619665291101_n 14908232_1332306443459951_3565293490464819172_n 14915228_1332309366792992_4187680917370378631_n 14925787_1332306683459927_1987763993160549222_n 14937321_1332310246792904_7574164899967847770_n

Burimi: Eko Mendje