Shkolla “Eftali Koçi” i shtohet Durrësit me ambiente të reja për 550 nxënës

8

Në qytetin e Durrësit është drejt përfundimit edhe një tjetër shkollë e re me standarde evropiane.

Është drejt përfundimit edhe një tjetër shkollë e re që i shtohet Durrësit për 550 nxënës, 45 fëmijë si dhe stafin pedagogjik me standardet më të larta bashkëkohore.

Rindërtimi i kësaj shkolle u mundësua nga programi në kuadër të programit “EU4Schools”(BE për Shkollat), një financim i qeverisë shqiptare dhe Bashkimit Europian, i cili zbatohet nga UNDP Albania.

/ata.gov.al