Shpërblim për policinë e shtetit, përfitojnë 9604 punonjës

Punonjësit e Policisë së Shtetit do të përfitojnë 10 mijë lekë nga mbështetja financiare për përballimin e pasojave të inflacionit të luftës. Ky vendim vjen pas rritjes së pagave para disa muajsh me 15% për punonjësit e terrenit dhe 7% për komisarët e Policisë së Shtetit. Pakoja e Madhe shkon në mbështetje të 1 milion … Continue reading Shpërblim për policinë e shtetit, përfitojnë 9604 punonjës