Shqipëria me targa inteligjente me çip – Nis përpilimi i projektit në dy qytete

144

Targat inteligjente me çip janë një realitet dhe pritet të zbatohet në të gjithë Shqipërinë.

Targat teknologjike momentalisht po pilotohen në Tiranë dhe Durrës.

Targat teknologjike do të përdoren për të shmangur përdorimin e makinave në kryerjen e krimeve në vend dhe se mjeteve do t’u instalohen targa me çip që nuk hiqen dot.