Shqipëria, toka e turizmit mjekësor

107

Dy revista prestigjioze ndërkombëtare i kanë kushtuar shkrime ekselencës mjekësore që ofron sot Shqipëria.

“Forbes” dhe “Marie Claire” shprehen se Shqipëria është toka e turizmit mjekësor. Dhe për këtë, marrin si shembull shërbimet që ofron “Viaggiare e Sorridere”.

Përmes një kronike, RTSH pyet edhe mjekët e huaj që janë të angazhuar për shërbim me cilësi të lartë.