Shqipëria turistike shkon në Berlin, pjesë e Panarit Ndërkombëtar të Turizmit

48

Shqipëria turistike përherë e më shumë po promovohet në panairet ndërkombëtare si një vend me potenciale turistike dhe kulturore. Së fundmi Shqipëria është pjesëmarrëse në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin.

Eventi turistik, ndër më të rëndësishmit dhe më të mëdhenjtë në botë, i jep mundësi e njohjes dhe kontaktimit të drejtpërdrejtë, qindra operatorëve turistikë, sipërmarrësve në këtë fushë dhe mijëra vizitorëve nga mbi 160 vende