Shtyhet deri në dhjetor 2019 vendimi për makinat e prodhuara para 2009

78

Ministrja  e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka zbuluar ndryshimin e vendimit të Qeverisë në kuadër të masave kundër ndotjes së ajrit.

Balluku tha se vendimi i ndalimit për makinat që i përkasin prodhimit para vitit 2009 është shtyrë deri më 31 dhjetor të vitit 2019.