Si ndikon ecja në natyrë në djegien e kalorive

32

Ecja ka përfitime të shumta për shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Ecja me një ritëm të shpejtë dhe të moderuar është një mënyrë e shkëlqyer për të pompuar zemrën dhe për të djegur kalori.

Pas një orë ecje, ju mund të digjni diku midis 240 dhe 723 kalori. Djegia e sa më shumë kalorive është në varësi të peshës së trupit dhe ritmit ose intensitetit të ecjes.

Prandaj është e rëndësishme të shtoni më tepër shpejtësi gjatë ecjeve tuaja.