Si të mbroni familjen nga pornografia, program falas

486

K9 është falas

K9 është një software falas i cili instalohet në kompjuterin tuaj. Ai bën të mundur filtrimin siteve të cilat përmbajnë materiale pornografike. Ju duhet vetëm ta instaloni dhe të vendosni një fjalëkalimin e administratorit. Programi i ka të listuara vetë të gjitha sitet me përmbajtje për të rritur dhe nuk është nevoja të bëni konfigurime ekstra. Ky program ju mundëson gjithashtu bllokimin e faqeve specifike sipas dëshirës suaj. Përshembull nëse fëmijët kalojnë shumë kohë në lojra apo në faqe të caktuara të cilat ju doni t’i reduktoni, K9 ju lejon mundësinë.

Linku ku mund ta shkarkoni http://www1.k9webprotection.com

K9 është një soft kontrolli prindëror falas. Ju jep mundësinë të shikoni historikun e faqeve të klikuara si dhe bllokimin e faqeve të pa dëshiruara.

K9 është një soft filtures i pornografise. Me filtra të parapërgatitur bllokon thujase të gjithë websitet me përmbajtje pornografike.

K9 është një mbrojtës i kompjuterit tuaj peronal. Ju mbron kompjuterin tuaj nga malvare, përgjues apo viruse të ndryshme.

K9 është një mbrojtës për kompjuterat e organizatës tuaj. Ju mbron nga viruset, malvare etj, duke e bërë ambjentin e punës më të sigurtë. Gjithashtu mundëson bllokimin e faqeve që janë të pa lejuara për t’u hapur në orarin e punës.