Si te mbroni familjen nga pornografia, program falas

275

BlueCoat_K9_Horizontal_325

K9 eshte falas

K9 eshte nje software falas i cili instalohet ne kompjuterin tuaj. Ai ben te mundur filtrimin siteve te cilat permbajne materiale pornografike. Ju duhet vetem ta instaloni dhe te vendosni nje fjalekalim e admnistratorit. Programi i ka te listuara vete te gjitha sitet me permbajte per te rritur dhe nuk eshte nevoja te beni konfigurime ekstra. Ky program ju mundeson gjithashtu bllokim e faqeve specifike sipas deshires suaj. Psh nese femijet kalojne shume kohe ne lojra apo ne faqe te caktuara te cilat ju doni ti reduktoni, K9 ju lejon mundesine.

Linku ku mund ta shkarkoni http://www1.k9webprotection.com

K9 eshte nje soft kontrolli prinderor falas. Ju jep mundesine te shikoni historikun e faqeve te klikuara si dhe bllokimin e faqeve te pa deshiruara.

K9 eshte ne soft filtures i pornografise. Me filtra te parapergatitur bllokon thujase te gjithe websitet me permbajtje pornografike

K9 eshte nje mbrojtes i kompjuterit tuaj peronal. Ju mbron kompjuterin tuaj nga malvare, pergjues apo viruse te ndryshme

K9 eshte nje mbrojtes per kompjuterat e organizates tuaj. Ju mbron nga viruset, malvare etj duke e bere ambjentin e punes me te sigurte. gjithashtu mundeson bllokimin e faqeve qe te pa lejuara per tu hapur ne orarin e punes.

Ndajeni me miqte tuaj spese eshte lajm i mire.