Simpoziumi i Skulpturës në Korçë

304

Vazhdon puna për artistët e Simpoziumit të Skulpturës në Korçë. Kjo pjesë e parkut, është kthyer në një galeri arti e gdhendjes në gur. Cdo ditë vizitorë vendas dhe të huaj ndjekin nga afër punën e skulptorëve.

13590384_1422903257736934_6307270334362553725_n 13592697_1422903131070280_595206724358253651_n 13615341_1422903231070270_2077570658357362715_n