Sinjalistikë dhe barriera mbrojtëse në aksin Burrel-Milot

89

Autoriteti Rrugor Shqiptar është drejt përfundimit të një tjetër investimi me qëllim përmirësimin e sigurisë rrugore.

Në aksin Burrel–Milot, po punohet për asfaltimin si dhe muret mbajtëse me qëllim përmirësimin e sigurisë rrugore ku gjithashtu shumë shpejt do përfundojë dhe vendosja e sinjalistikave.